Huvudord

”Jag skulle vilja ha hjälp med att förstå hur man vet i en fras och mening vad som är huvudordet. Med hjälp av Satsdelar.se har jag försökt att förstå vad ett huvudord är men jag har inte blivit något klokare tyvärr.”

I den här filmen förklaras vad en fras är och kanske blir det lättare att förstå vilket ord som är huvudordet när du förstår hur du kan flytta fraser i en mening.

YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Huvudord

  1. Skulle jag kunna få hjälp att plocka ut satsdelarna ur följande meningar:
    Jag hade fått min första panikångestattack.
    Men framförallt kan jag numera tro på mig själv.
    Det är det viktigaste jag har lärt mig av denna situation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>