Sunni- och shiamuslimer

”Jag går i åttan och fått uppgiften att göra en redovisning om islam. Först ska jag berätta allmänt om islam men jag ska också fördjupa mig i shia- och sunnimuslimer. Jag tycker det är svårt att hitta informationen och skulle gärna vilja ha hjälp med vad skillnaden är.”

Om du tycker det är svårt att hitta information kan du googla på något du tror kan vara intressant, exempelvis ”giftermål shia” och ”giftermål sunni” och se vad du hittar.

Här hittar du enkel information som du kan googla på om du vill fördjupa dig i det.

http://www.expressen.se/kronikorer/mats-larsson/1-400-ar-av-splittring/

Vill du hellre lyssna kan du se den här filmen. Titta också på föreslagna filmer till höger.
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>